Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Coronaschermen Efteling zitten vol gaten: 'Druk bezig om te herstellen'

03-08-2021, 12.51 uur | Reacties

De coronaschermen die de Efteling vorig jaar heeft neergezet, gaan op steeds meer plekken kapot. Hardhandige bezoekers zorgen ervoor dat er gaten ontstaan in de doorzichtige platen. De afscheidingen zijn bedoeld om coronabesmettingen te voorkomen.

Bijna alle wachtrijen in het attractiepark zijn in coronatijd voorzien van houten balken met spatschermen van pvc-folie of kunststof. Dankzij de schermen kunnen bezoekers naast elkaar staan, zonder anderhalve meter afstand.

Op veel plaatsen ontstaan nu beschadigingen. De Efteling laat het er niet bij zitten, belooft een woordvoerder. "We zijn druk bezig om de schermen zo veel mogelijk te herstellen", vertelt hij. "We gaan het zeker niet in deze staat laten."

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be