Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Plopsa's Holiday Park verhoogt entreeprijs midden in het seizoen

02-08-2021, 10.36 uur

De entreeprijs van Holiday Park, onderdeel van de Plopsa Group, is midden in het seizoen verhoogd. Het Duitse pretpark vraagt sinds zondag 1 augustus 39,95 euro voor een toegangsbewijs voor volwassenen. Dat was eerder 38,50 euro.

Ook voor kinderen moet meer betaald worden. Een ticket voor kleintjes met een lengte tussen 85 centimeter en 1 meter kost nu 15,50 euro. Personen langer dan 1 meter, maar kleiner dan 1.40 meter, zijn voortaan 34,95 euro kwijt.

Holiday Park opende onlangs het themagebied Wickieland, met drie nieuwe attracties. Vorig jaar werd een bestaande wildwaterbaan gerenoveerd. Die attractie kreeg een prehistorisch thema en een andere naam: DinoSplash.

Duurste
Het attractiepark in deelstaat Rijnland-Palts behoort zeker niet tot de duurste parken van Duitsland. Zo rekent het Zuid-Duitse Europa-Park deze zomer 60 euro per persoon. Het kassatarief van Phantasialand steeg naar 54,50 euro, terwijl een regulier ticket voor Movie Park Germany 50 euro kost.

Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be