Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling schakelt Witte Kruis in voor EHBO-post

02-08-2021, 14.27 uur | Reacties

De Efteling doet een beroep op Witte Kruis Evenementenzorg om de EHBO-post in het attractiepark te bemannen. Het wordt voor de Efteling steeds lastiger om EHBO'ers te vinden. Dankzij de samenwerking met het Witte Kruis zijn er in ieder geval altijd genoeg medewerkers aanwezig.

"Onze zorgverleners zullen voortaan het eigen medische team van de Efteling versterken, vanuit de EHBO-post in het sprookjesachtige Marerijk", laat het Witte Kruis weten. "Dit is voor de komende tijd een mooie oplossing", vult een woordvoerder van de Efteling aan.

De Efteling heeft één EHBO-post, te vinden tegenover snoepwinkel De Soete Inval. Dat is naast het Carrouselpaleis. In het verleden was er ook een EHBO-locatie tussen de Game Gallery en De Vliegende Hollander. Die is sinds 2013 alleen nog in gebruik als verzorgings- en rustruimte.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be