Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling schakelt Witte Kruis in voor EHBO-post

02-08-2021, 14.27 uur

De Efteling doet een beroep op Witte Kruis Evenementenzorg om de EHBO-post in het attractiepark te bemannen. Het wordt voor de Efteling steeds lastiger om EHBO'ers te vinden. Dankzij de samenwerking met het Witte Kruis zijn er in ieder geval altijd genoeg medewerkers aanwezig.

"Onze zorgverleners zullen voortaan het eigen medische team van de Efteling versterken, vanuit de EHBO-post in het sprookjesachtige Marerijk", laat het Witte Kruis weten. "Dit is voor de komende tijd een mooie oplossing", vult een woordvoerder van de Efteling aan.

De Efteling heeft één EHBO-post, te vinden tegenover snoepwinkel De Soete Inval. Dat is naast het Carrouselpaleis. In het verleden was er ook een EHBO-locatie tussen de Game Gallery en De Vliegende Hollander. Die is sinds 2013 alleen nog in gebruik als verzorgings- en rustruimte.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be