Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Bedenker Toverland-shows neemt na drieënhalf jaar afscheid

30-07-2021, 17.48 uur | Reacties

David Slob, de creatief leider van het entertainment in Toverland, vertrekt na drieënhalf jaar. Hij was onder meer verantwoordelijk voor het schrijven en regisseren van duikshow The Battle of Port Laguna. Ook was hij één van de bedenkers van het halloweenspookhuis Maison de la Magie.

Slob kiest nu voor een nieuwe uitdaging. "Ik wil mijzelf ontwikkelen op nieuwe vlakken", vertelt hij aan Looopings. Hij kijkt met een goed gevoel terug op zijn Toverland-carrière. "Ik heb me vol passie, liefde en energie ingezet om samen met mijn collega's prachtige nieuwe concepten voort te brengen."

Het Limburgse attractiepark is Slob dankbaar voor zijn "professionaliteit en creativiteit", vertelt een woordvoerder. "Wij willen David enorm bedanken voor zijn tomeloze inzet voor Toverland. Onze bezoekers gaan hem ongetwijfeld nog zien en horen."

Kinderduo
Slob verzorgde de afgelopen jaren ook veel van de voice-overs in het park. Verder was hij één van de drijvende krachten achter kinderduo Bertus & Jaapie, dat regelmatig optrad in het park. Daar gaat hij gewoon mee door.

"Ik verdwijn zeker niet uit het entertainmentwereldje, want ik blijf actief als acteur, regisseur, voice-over en conceptontwikkelaar", vult Slob aan. Toverland heeft gisteren een vacature voor entertainment-regisseur online gezet. Voorlopig worden lopende projecten door collega's opgepakt.Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be