Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fort Fun Abenteuerland

Nieuw thema voor waterbaan van ruim veertig jaar oud: bevers en beren

30-07-2021, 16.11 uur

Het Duitse pretpark Fort Fun Abenteuerland heeft een attractie van ruim veertig jaar oud opgeknapt. De boomstambaan Wild River uit 1979 kreeg een nieuw thema. Voortaan staat de waterattractie in het teken van bevers en beren.

Bezoekers maken kennis met de Beaver & Bear Company, een Canadees houtbewerkingsbedrijf dat gerund wordt door de bosdieren. Tijdens een fabrieksrondleiding laten de bevers en beren zien hoe ze houten bootjes hebben gemaakt.

Die bootjes moeten nog wel getest worden. Daarvoor worden de aanwezige bezoekers ingeschakeld. Hoe harder de opvarenden schreeuwen tijdens hun vaartocht, hoe zekerder de beren en bevers ervan zijn dat de boot goed gelukt is.

Soundtrack
In een video op YouTube geven medewerkers van Fort Fun uitleg over de verhaallijn en de renovatie. De nieuwe figuren arriveerden in houten kisten, die ook gebruikt konden worden in de scènes. Verder werd er een nieuwe soundtrack ontwikkeld.Meer Fort Fun Abenteuerland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be