Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parque Warner Madrid

Looney Tunes dragen Space Jam-outfits in Spaans pretpark

30-07-2021, 10.51 uur

Het Spaanse pretpark Parque Warner Madrid speelt in op de première van de nieuwe bioscoopfilm Space Jam: A New Legacy. Bezoekers van het Warner Bros.-attractiepark kunnen deze zomer de personages uit de Looney Tunes-blockbuster ontmoeten, in de bijbehorende outfits.

Space Jam: A New Legacy is het vervolg op de klassieker Space Jam uit 1996. Het verhaal gaat over de Amerikaanse basketbalspeler LeBron James, die zijn zoon alleen terug kan krijgen door een basketbalwedstrijd te winnen met een team van Looney Tunes.

Dat team wordt de Tune Squad genoemd. Om de première van de film kracht bij te zetten, dragen de wereldberoemde tekenfilmfiguren in Parque Warner Madrid voorlopig hun Tune Squad-uitrusting.

Daffy Duck
Het gaat om Sylvester, Daffy Duck, Tweety Bird, Bugs Bunny en Lola Bunny, waarbij Tweety in verhouding opvallend groot is. "Ontmoet het sterrenteam van dit moment, gebaseerd op de nieuwe film Space Jam: A New Legacy", meldt Parque Warner op social media. "Mis ze niet bij de ingang van het Chinese Theatre."



Meer Parque Warner Madrid
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be