Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuw fotopunt in Walibi Holland: de Gravity Box

29-07-2021, 16.22 uur | Reacties

Walibi Holland heeft een fotopunt ontwikkeld in samenwerking met ijsmerk Ola: de Gravity Box. Tijdens zomerfestival Lekkergaan kunnen bezoekers op de foto gaan alsof ze in een achtbaan zitten. Doordat de foto op zijn kop wordt genomen, lijkt het alsof ze ondersteboven hangen.

De Gravity Box bevindt zich in parkdeel Speed Zone, tegenover lanceertoren Space Shot. Na het maken van de foto ontvangen bezoekers de afbeelding direct als print. Ook wordt de afbeelding digitaal verstuurd, per mail.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Officieel moeten bezoekers een Ola-ijsje aanschaffen om mee te kunnen doen, maar promotiemedewerkers van Ola gaan daar doorgaans coulant mee om.

23.00 uur
Lekkergaan vindt plaats op zes woensdagen in juli en augustus. Er zijn nog Lekkergaan-avonden op 4, 11 en 18 augustus. Voor die dagen verkoopt Walibi ook avondtickets voor de helft van de prijs, geldig van 16.30 tot 23.00 uur.Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be