Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland speelt in op slecht weer: gratis regenponcho en warme chocolademelk

28-07-2021, 13.42 uur | ReactiesBeeld: @cedricthieleman

Bobbejaanland probeert ook bij slecht weer aantrekkelijk te blijven. Daarom geeft het Vlaamse pretpark tijdelijk een regenponcho weg bij aankoop van een entreebewijs. Ook ontvangen bezoekers een warme chocolademelk.

Voor komende week wordt behoorlijk slecht weer voorspeld in Lichtaart. Het gaat naar verwachting elke dag regenen. Normaal gesproken blijven bezoekers dan massaal weg, maar Bobbejaanland hoopt mensen over te kunnen halen met de speciale actie.

Die loopt tot en met zondag 1 augustus. Geïnteresseerden kunnen in de ticketshop van het attractiepark de code 'rain' gebruiken. Een kaartje - inclusief poncho en chocolademelk - kost dan 29,75 euro per persoon. Dat is ruim 10 euro goedkoper dan het standaardtarief van 39,90 euro.

Meer Bobbejaanland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be