Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Artis

Artis komt met audiotour over seksualiteit in de natuur

27-07-2021, 15.07 uur

Bezoekers van Artis kunnen deze zomer een audiotour volgen die in het teken staat van seksualiteit. De zogeheten Veelkleurige Liefdesroute is onderdeel van de Zinderende Zomeravonden in de Amsterdamse dierentuin. Songfestivalzanger Jeangu Macroo sprak de teksten in.

De luisterwandeling werkt door bij verschillende locaties in het dierenpark een QR-code te scannen met een mobiele telefoon. Deelnemers moeten zelf voor oortjes zorgen. Er is ook een Engelstalige versie beschikbaar. Enkele pikante verhalen zijn alleen geschikt voor luisteraars boven de 16 jaar.

"Niets is vreemd in het liefdesspel van dieren, planten en microben", laat Artis weten. "Van biseksuele Japanse makaken tot monogame vale gieren en interseksuele wallaby's. Van liefkozend vlooien tot luidruchtige seks, van wisselende partners tot een liefdesband voor het leven."

Entertainment
De zomeravonden vinden plaats op elke vrijdag, zaterdag en zondag tot en met 5 september. Er wordt ook gezorgd voor muzikaal entertainment, extra horeca en presentaties van Artis-medewerkers. Avondtickets, geldig van 17.00 tot 21.00 uur, kosten 15 euro voor niet-leden.

Meer Artis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be