Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
CanevaWorld Resort

Pretpark in Italië presenteert lanceertoren en vrijevaltoren in één

27-07-2021, 18.21 uur | ReactiesBeeld: EfremsAdventure

Het Italiaanse pretpark Movieland heeft dit seizoen een nieuwe attractie in gebruik genomen: Space Mission Orbit, een lanceertoren en vrijevaltoren in één. De attractie, aangekleed in ruimtevaartstijl, moet een raketlancering simuleren.

Space Mission Orbit is een combo tower van fabrikant S&S: een combinatie van de twee attractietypes space shot en turbo drop. Bezoekers schieten eerst razendsnel de lucht in, gevolgd door een bescheiden vrije val.

Daarna worden ze langzaam naar de top gebracht, om uiteindelijk weer tientallen meters naar beneden te storten. De rit eindigt met een paar keer op en neer stuiteren.

Botsauto's
Eigenlijk had de toren vorig jaar al operationeel moeten zijn. Space Mission Orbit was aangekondigd als een toevoeging voor seizoen 2020. In hetzelfde themagebied zijn sinds kort botsauto's te vinden. Die attractie wordt Space Ranger genoemd. In 2022 volgt nog een simulator.Meer CanevaWorld Resort
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be