Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland zet klassieke aardappelsnack Spirello op restaurantkaart

26-07-2021, 20.51 uur | Reacties

Toverland verkoopt de bekende aardappelsnack Spirello sinds kort niet alleen bij speciale kraampjes. Wie gaat eten in bedieningsrestaurant The Flaming Feather, kan de aardappelspiraal nu ook bestellen als onderdeel van een menu. Het gaat dan om een reguliere Spirello, maar wel met een speciale kruidenmix.

De lekkernij wordt geserveerd bij de gegrilde huissteak van 23,50 euro, met Provençaalse ratatouille en jus. Verder vormt de Spirello een voorgerecht van het kindermenu, met een 'eetbaar moestuintje' en dipsaus, voor 7,50 euro.

The Flaming Feather is het themarestaurant in parkdeel Avalon, tussen achtbaan Fenix en boottocht Merlin's Quest. Onlangs werd er een nieuwe zomerkaart geïntroduceerd, met onder andere soepen, stoofvlees, spareribs, zeebaarsfilet, zalmfilet, carpaccio en vegetarische curry.

Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be