Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen introduceert Zomerpas: 50 procent korting op tweede abonnement

24-07-2021, 11.37 uur

Wie van plan is om deze zomer vaker naar Attractiepark Slagharen te gaan, kan een speciaal zomerabonnement aanschaffen. De Slagharen Zomerpas is geldig tot en met zondag 5 september. Wie twee passen aanschaft, krijgt 50 procent korting op het tweede abonnement.

Er zijn twee verschillende Zomerpassen: Brons (32,90 euro) en Zilver (48,90 euro). Zilver is goed voor gratis parkeren, 15 procent korting bij restaurants en winkels, 15 procent korting op overnachten, een gratis snackmenu, fruitsalade en koekje en korting op verschillende Nederlandse attractie- en dierenparken.

De tijdelijke aanbieding - met 50 procent korting op een tweede pas - loopt tot en met vrijdag 27 augustus. Reguliere Slagharen-abonnementen zijn geldig tot en met januari 2022. Daarvoor geldt de korting niet.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be