Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Slagharen introduceert Zomerpas: 50 procent korting op tweede abonnement

24-07-2021, 11.37 uur | Reacties

Wie van plan is om deze zomer vaker naar Attractiepark Slagharen te gaan, kan een speciaal zomerabonnement aanschaffen. De Slagharen Zomerpas is geldig tot en met zondag 5 september. Wie twee passen aanschaft, krijgt 50 procent korting op het tweede abonnement.

Er zijn twee verschillende Zomerpassen: Brons (32,90 euro) en Zilver (48,90 euro). Zilver is goed voor gratis parkeren, 15 procent korting bij restaurants en winkels, 15 procent korting op overnachten, een gratis snackmenu, fruitsalade en koekje en korting op verschillende Nederlandse attractie- en dierenparken.

De tijdelijke aanbieding - met 50 procent korting op een tweede pas - loopt tot en met vrijdag 27 augustus. Reguliere Slagharen-abonnementen zijn geldig tot en met januari 2022. Daarvoor geldt de korting niet.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be