Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling komt met broodje worst voor vroege vogels: Unox Ontbijtspecial

30-07-2021, 11.30 uur | Reacties

De Efteling introduceert deze zomer een speciale versie van het bekende Broodje Unox, bedoeld als een ontbijtgerecht. Bezoekers kunnen hun dagje Efteling beginnen met de zogenoemde Unox Ontbijtspecial, voor 4,50 euro.

Die is alleen verkrijgbaar bij De Smaeckmaker, de kar naast Symbolica in parkdeel Fantasierijk. De ontbijtspecialiteit bestaat naast de klassieke Unox-rookworst uit omelet, knapperige bacon, tabascosaus, paprikasaus en bieslook.

Tot 12.00 uur wordt het gerecht actief gepromoot, maar ook de rest van de dag is de Ontbijtspecial nog te bestellen. Wie geen vlees eet, kan kiezen voor een veganistische rookworst.

Gebakken uitjes
Daarnaast biedt de Efteling een algemene zomerspecialiteit aan, waarbij de Unox-worst geserveerd wordt op een pistolet met blokjes augurk, gebakken spekreepjes, mayonaise, ketchup en gebakken uitjes. Die wordt voor 4,20 euro verkocht bij alle Unox-karren, behalve De Smaeckmaker.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be