Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gröna Lunds Tivoli

Zweeds pretpark wordt getransformeerd tot nachtclub

14-08-2021, 12.13 uur

Het Zweedse pretpark Gröna Lund organiseert een speciaal avondevenement in samenwerking met Heineken. Op negen dagen in augustus en september wordt het attractiepark in Stockholm getransformeerd tot een nachtclub, met dj's en bars. Sommige attracties zijn geopend.

Het concept kreeg de naam Night Rider. Gröna Lund noemt het "een bruisende avond waarop je onze heftigste attracties kunt doen in de gloed van neonlichten". "En alsof dat nog niet genoeg is, maken we van het park een nachtclub in de openlucht, met bars, dj's, livemuziek, streetfood en spannende spellen."

Er geldt een minimumleeftijd van 23 jaar. De avonden duren van 21.45 tot 00.00 uur. Tickets kosten omgerekend zo'n 29 euro. Wie al vanaf 19.30 uur aanwezig wil zijn, voor een zogeheten Pre-party, betaalt ongeveer 39 euro. Voor bijna 70 euro krijgen bezoekers ook een tweegangendiner in een restaurant.



Meer Gröna Lunds Tivoli
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be