Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
CanevaWorld Resort

Sexy tweeling neemt provocerende videoclip op in Italiaans pretpark

24-07-2021, 12.27 uur

In het Italiaanse pretpark Movieland, gelegen bij het Gardameer, is een opmerkelijke videoclip opgenomen. Giulia en Silvia Provvedi, beter bekend als Le Donatella, kozen het park als decor voor hun activistische liedje 'Moralisti su Pornhub'.

In het nummer rekent de tweeling af met hypocriete 'toetsenbordhelden'. Mensen die online kritiek hebben op hun sexy uiterlijk brengen volgens de dames veel tijd door op de pornosite Pornhub. Moralisten zouden kortom het één zeggen, maar het ander doen.

De provocerende clip speelt zich volledig af in Movieland, dat onderdeel is van CanevaWorld Resort. Het duo danst in weinig verhullende outfits, werkt allerhande voedsel naar binnen en kust elkaar vol op de mond.

Playboy
Le Donatella is in Italië erg bekend. De zussen deden in 2012 mee aan het programma X Factor en groeiden vervolgens uit tot mediapersoonlijkheden. In 2015 poseerden ze naakt op de cover van de Italiaanse Playboy.



Meer CanevaWorld Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be