Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Na zeven dagen Tilburgse kermis: thrillride Eclipse alsnog open

23-07-2021, 13.18 uur | Reacties

Op de zevende dag van de Tilburgse kermis is de thrillride Eclipse alsnog opengegaan. Sinds de start van het evenement op 16 juli stond de attractie stil vanwege een technisch probleem. De exploitant wachtte op onderdelen.

Die zijn nu geleverd. Donderdagmiddag kon de 48 meter hoge blikvanger, te vinden op de Tilburgse Paleisring, alsnog in gebruik genomen worden. Even later trad wel weer een storing op. De kermis in Tilburg - de grootste van Nederland - duurt nog tot en met zondag.

Afgelopen weekend maakte de gemeente bekend dat de openingstijden van de zogenoemde Vakantiekermis ingekort zouden worden. Bezoekers zouden dagelijks welkom zijn tot 21.00 uur in plaats van tot 23.00 uur. Toch bleven de attracties gisteren tot 22.00 uur draaien.

Sluitingstijd
Volgens de gemeente gaat het om een onaangekondigde proef, omdat er de laatste paar dagen geen sprake meer is van extreme drukte of lange rijen. Men wil nu van dag tot dag gaan bekijken wat de sluitingstijd wordt.

Meer kermis
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be