Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Na zeven dagen Tilburgse kermis: thrillride Eclipse alsnog open

23-07-2021, 13.18 uur

Op de zevende dag van de Tilburgse kermis is de thrillride Eclipse alsnog opengegaan. Sinds de start van het evenement op 16 juli stond de attractie stil vanwege een technisch probleem. De exploitant wachtte op onderdelen.

Die zijn nu geleverd. Donderdagmiddag kon de 48 meter hoge blikvanger, te vinden op de Tilburgse Paleisring, alsnog in gebruik genomen worden. Even later trad wel weer een storing op. De kermis in Tilburg - de grootste van Nederland - duurt nog tot en met zondag.

Afgelopen weekend maakte de gemeente bekend dat de openingstijden van de zogenoemde Vakantiekermis ingekort zouden worden. Bezoekers zouden dagelijks welkom zijn tot 21.00 uur in plaats van tot 23.00 uur. Toch bleven de attracties gisteren tot 22.00 uur draaien.

Sluitingstijd
Volgens de gemeente gaat het om een onaangekondigde proef, omdat er de laatste paar dagen geen sprake meer is van extreme drukte of lange rijen. Men wil nu van dag tot dag gaan bekijken wat de sluitingstijd wordt.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be