Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand voert toegangstests toch weer in

22-07-2021, 23.35 uur

Phantasialand gaat toch weer vaccinatiebewijzen en negatieve testuitslagen vragen van bezoekers. Minder dan tweeënhalve week nadat het Duitse pretpark stopte met het gebruik van toegangstests, wordt de regel noodgedwongen opnieuw ingevoerd.

Omdat de coronacijfers in de regio stijgen, moet het attractiepark de maatregelen aanscherpen. Dat gebeurt aanstaande dinsdag. "Vanaf 27 juli heb je weer een officieel bewijs van gezondheid nodig om het park te bezoeken", valt te lezen op de website van het park.

Bezoekers moeten dan bij de ingang laten zien dat ze negatief getest, volledig gevaccineerd óf recentelijk hersteld zijn. Kunnen ze dat niet, dan mogen ze niet naar binnen. Een negatieve test mag maximaal 48 uur oud zijn.

Testcentrum
Phantasialand accepteert ook negatieve testresultaten van de gratis Nederlandse website testenvoortoegang.org. Verder is er ter plekke een testcentrum beschikbaar, maar daar is de capaciteit beperkt.

Meer Phantasialand
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be