Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling-mascotte Pardoes verstijfd van schrik in Symbolica

21-07-2021, 12.32 uurBeeld: Eftelwesley

Efteling-mascotte Pardoes nam gisteren een merkwaardige houding aan in de attractie Symbolica. Tijdens een ritje door het Paleis der Fantasie bleef de bekende nar roerloos staan, alsof hij verstijfd was van schrik.

Er kwam ook geen geluid uit de pop. Normaal gesproken spoort Pardoes de bezoekers aan om snel door te gaan. "Wow, dat ging maar net goed", zegt hij dan onder meer. "Vlug, we gaan verder."

Beelden van de bevroren Pardoes verschenen op het YouTube-kanaal van Eftelwesley. De videomaker maakte meerdere ritjes om het opvallende technische defect vast te leggen.

Audiëntie
Symbolica draait om een audiëntie bij koning Pardulfus. Pardoes de Tovernar - met de stem van acteur en dj Joey van der Velden - heeft andere plannen: hij laat bezoekers de geheime gangen en vertrekken van het paleis zien.Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be