Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling serveert deze zomer poké bowl met zalm

26-07-2021, 11.07 uur

Bezoekers van de Efteling kunnen deze zomer kiezen voor een gezonde maaltijd. Op meerdere plekken in het attractiepark wordt de komende tijd een poké bowl met zalm geserveerd. Die kost 7 euro.

De poké bowl bestaat uit pandanrijst, zalm, komkommer, radijs, wortel, zeewiersalade, sojabonen en avocado, met een soja-sesam-dressing.

Het gerecht wordt verkocht bij Toko Pagode - gelegen naast uitkijktoren Pagode - en De Meermin, het visrestaurant bij de Game Gallery en de Halve Maen. Restaurant Fabula biedt al langer salades aan met een vergelijkbare opzet. Daar kan men kiezen uit zalm, gegrilde kip en parelcouscous, in combinatie met aardappelwedges en saus.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be