Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Deze zomer in de Efteling: regenboogpopcorn in de smaken aardbei, bosbes en banaan

27-07-2021, 21.01 uur

De Efteling heeft regenboogpopcorn opgenomen in het assortiment. Het gaat om zoete popcorn in drie verschillende smaken: aardbei, bosbes en banaan. Er zijn twee verschillende maten: klein (2,50 euro) en groot (5 euro).

Met de grote variant trek je als Efteling-bezoeker behoorlijk de aandacht, zo ontdekte Paul Sprangers van Efteling-podcast Kleine Boodschap. "Dat ding was zó groot...", vertelt hij in een aflevering. "Als ik de winnende cheque van de Staatsloterij had vastgehouden, hadden net zo veel mensen me nagewezen. Dat was echt niet normaal."

Dankzij de popcornzak werd Sprangers zelf een attractie. "Ik denk dat ik wel vijftien keer heb gehoord: wow, da's een grote zak popcorn!" Co-presentator Tim Hinssen zag foto's van de lekkernij. "De zak popcorn was groter dan je jongste dochter", merkt hij op. "Je hebt er een week van gegeten."

Spookslot
De regenboogpopcorn wordt gekleurd met dezelfde suiker die gebruikt wordt om suikerspinnen te maken. Wie een zak wil bestellen, kan alleen terecht bij Het Seylend Fregat. Dat is de horecalocatie tussen het Spookslot en wildwaterbaan Piraña.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be