Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Vernieuwde achtbaan Avonturenpark Hellendoorn al twee weken dicht

20-07-2021, 12.36 uurBeeld: Aymé Temmink

Het paradepaardje van Avonturenpark Hellendoorn staat al twee weken stil. Achtbaan Balagos is sinds dinsdag 6 juli buiten gebruik vanwege een storing. De attractie kampt met een technisch mankement aan de liftheuvel, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

Balagos is de nieuwe naam van de rollercoaster Tornado uit 1990. Dit jaar kreeg de baan een ander thema en een nieuwe trein met heupbeugels in plaats van schouderbeugels. Het Overijsselse pretpark presenteert de opgeknapte attractie zelfs als een "nieuwe achtbaan" in folders en op reclameborden.

Bezoekers die nieuwsgierig zijn geraakt en naar Hellendoorn komen, kunnen voorlopig dus geen ritje maken. "Er wordt hard gewerkt om de attractie weer operationeel te krijgen", aldus de voorlichter. "De verwachting is dat Balagos binnen een week weer draait."

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be