Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Schwaben Park

Gratis entree voor pretparkbezoekers die zich laten vaccineren

19-07-2021, 23.32 uur

Bij de ingang van het Duitse pretpark Schwaben Park worden komend weekend gratis vaccinaties én gratis tickets uitgedeeld. Tussen 15.00 en 20.00 uur kunnen bezoekers zich kosteloos laten vaccineren tegen het coronavirus. Als beloning ontvangen ze een entreekaart voor het attractiepark.

Het ticket is tot het einde van het seizoen te gebruiken. Er wordt geprikt met de vaccins Pfizer en Janssen. Voor kinderen tussen 12 en 17 jaar is de aanwezigheid van een wettelijke voogd verplicht.

Wie al één keer gevaccineerd is met Pfizer, kan bij het pretpark de tweede prik halen. Voor Janssen is één prik voldoende. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Geïnteresseerden moeten hun vaccinatiekaart, zorgpas en identiteitsbewijs meenemen.

Deelstaat
Schwaben Park ligt in deelstaat Baden-Württemberg. Eerder kwam het Duitse attractie- en dierenpark Safariland Stukenbrock in Noordrijn-Westfalen al met een vergelijkbare actie. Daar deelt men alleen kinderkaartjes uit.

Meer Schwaben Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be