Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Schwaben Park

Gratis entree voor pretparkbezoekers die zich laten vaccineren

19-07-2021, 23.32 uur | Reacties

Bij de ingang van het Duitse pretpark Schwaben Park worden komend weekend gratis vaccinaties én gratis tickets uitgedeeld. Tussen 15.00 en 20.00 uur kunnen bezoekers zich kosteloos laten vaccineren tegen het coronavirus. Als beloning ontvangen ze een entreekaart voor het attractiepark.

Het ticket is tot het einde van het seizoen te gebruiken. Er wordt geprikt met de vaccins Pfizer en Janssen. Voor kinderen tussen 12 en 17 jaar is de aanwezigheid van een wettelijke voogd verplicht.

Wie al één keer gevaccineerd is met Pfizer, kan bij het pretpark de tweede prik halen. Voor Janssen is één prik voldoende. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Geïnteresseerden moeten hun vaccinatiekaart, zorgpas en identiteitsbewijs meenemen.

Deelstaat
Schwaben Park ligt in deelstaat Baden-Württemberg. Eerder kwam het Duitse attractie- en dierenpark Safariland Stukenbrock in Noordrijn-Westfalen al met een vergelijkbare actie. Daar deelt men alleen kinderkaartjes uit.

Meer Schwaben Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be