Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Madurodam verloot overnachting tussen de miniaturen en attracties

19-07-2021, 15.02 uur

Wie altijd al eens in een miniatuurstad wilde slapen, heeft geluk. Madurodam verloot deze zomer namelijk een overnachting voor maximaal vier personen. Zij hebben het hele park na sluitingstijd voor zichzelf.

Madurodam tovert de befaamde Schreierstoren eenmalig om tot exclusieve hotelkamer, in samenwerking met Belvilla. Zo hebben de winnaars uitzicht over het hele park. Daarnaast krijgen ze een luxe diner aangeboden.

Bovendien zijn alle attracties en faciliteiten exclusief geopend voor het gezelschap, als het grote publiek al naar huis is. "Veel Nederlanders kiezen dit jaar voor een vakantie in eigen land", vertelt een woordvoerster. "En waar krijg je nou een beter beeld van Nederland dan in Madurodam?"

Gratis
De prijs vertegenwoordigt volgens Madurodam een waarde van 449 euro. Meedoen is gratis en kan tot en met 2 augustus. Het park onthult de winnaar op 3 augustus. De overnachting wordt in overleg gepland, maar moet plaatsvinden vóór 6 september.

Madurodam opende in 1952 als een miniatuurwereld. Tegenwoordig zijn er ook verschillende historische thema-belevingen met speciale effecten te vinden.

Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be