Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walygator Sud-Ouest

Medewerkster Frans pretpark ernstig gewond bij achtbaanongeluk

19-07-2021, 20.09 uur

Een 19-jarige medewerkster van een Frans attractiepark is ernstig gewond geraakt bij een ongeluk met een achtbaan. Dat meldt de regionale omroep France Bleu. Het incident vond plaats in pretpark Walygator Sud-Ouest, voorheen Walibi Sud-Ouest.

De vrouw kwam afgelopen vrijdag rond 17.00 uur vast te zitten tussen de trein en het perron van een rollercoaster. Ze moest worden afgevoerd naar een nabijgelegen ziekenhuis.

Volgens brandweerlieden die haar te hulp kwamen, heeft het slachtoffer waarschijnlijk een gebroken dijbeen.

Boomerang
Bij welke attractie het ongeval plaatsvond, is niet bekendgemaakt. In Walygator Sud-Ouest staan drie achtbanen: mijntrein Mine de Thor, boomerang coaster Boomerang en kinderachtbaan Coccinelle.

Meer Walygator Sud-Ouest
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be