Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-achtbaan Lost Gravity voorlopig buiten gebruik

20-07-2021, 16.01 uur | ReactiesBeeld: @ThemeTalkNL

Achtbaan Lost Gravity in Walibi Holland kan voorlopig niet open. De rollercoaster is sinds vrijdagochtend buiten gebruik vanwege een technisch probleem. Vier dagen later weet het pretpark nog niet wanneer de attractie weer operationeel zal zijn.

"Een onderdeel van Lost Gravity werkt niet en we zijn druk bezig om dit te repareren", laat een woordvoerster weten. "De verwachting is dat de attractie de komende dagen nog niet draait."

Op de website van Walibi valt te lezen dat de coaster "tot nader order gesloten" is. Lost Gravity, geopend in 2016, is 32 meter hoog en 680 meter lang. Passagiers gaan twee keer over de kop. De topsnelheid bedraagt 87 kilometer per uur.

Hoogseizoen
De sluiting komt op een pijnlijk moment, nu het hoogseizoen is losgebarsten. Walibi is sinds 10 juli dagelijks geopend tot minstens 20.00 uur. Vorige maand was de achtbaan ook al enkele dagen dicht in verband met een technisch defect, tussen 11 en 19 juni.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be