Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Youtubers bouwen waterpark met drie glijbanen in de achtertuin

18-07-2021, 22.02 uur

Twee Nederlandse youtubers hebben een achtertuin omgetoverd tot een waterpark. Rik Kleeven en Jesper Weijs van YouTube-kanaal Glowmovies bouwden zelf een groot waterparadijs, inclusief drie verschillende waterglijbanen. Daarvoor gebruikten ze houten palen en zeil.

Naast een peuterbad, een duikplank en een verhoogde trampoline creëerde het tweetal een grote hobbelglijbaan, een lange tunnelglijbaan en een glijbaan met een schans. Ook een peuterbadje en een stoel voor de badmeester mochten niet ontbreken.

De youtubers besteedden drie video's aan het maken van het waterpark, dat volgens hen in totaal 10.000 euro gekost heeft. In het laatste filmpje van ruim elf minuten worden de diverse waterattracties één voor één uitgetest. De drie grote glijbanen komen uit op drie losse zwembaden.

Achtbaan
Kleeven en Weijs zetten vaker opmerkelijke constructies in de tuin neer. Afgelopen winter bouwden ze nog een 50 meter lange achtbaan, die echt werkte. Het duo woont in het Limburgse dorp Oirlo.Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be