Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Zomeractie Movie Park Germany: twee dagen toegang voor de prijs van één

16-07-2021, 23.20 uur

Movie Park Germany deelt deze zomer gratis kaartjes uit voor een tweede bezoek. Wie een entreebewijs koopt voor de periode van maandag 19 juli tot en met zondag 1 augustus, kan het Duitse pretpark kosteloos nog een keer bezoeken.

Dat tweede bezoek moet plaatsvinden vóór maandag 13 september. "We verlengen de zomergevoel voor jullie", laat Movie Park weten. Gebruikmaken van de actie kan door in de online ticketshop de code 'COMEBACK' in te vullen.

De toegangsprijs van het attractiepark in Bottrop wisselt per dag, afhankelijk van de verwachte drukte. Voor de komende weken variëren de tarieven bijvoorbeeld tussen 37,90 en 47,90 euro.

Familieachtbaan
Movie Park Germany opende onlangs de nieuwe familieachtbaan Movie Park Studio Tour: een grotendeels overdekte rollercoaster met twee lanceringen, een draaiplatform en andere speciale effecten.

Meer Movie Park Germany
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be