Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
GaiaZOO

GaiaZOO opgelucht: park kan weer open

16-07-2021, 15.02 uur

GaiaZOO in Kerkrade kan opgelucht ademhalen. Ondanks dat het Limburgse dierenpark gisteren nog kampte met wateroverlast, is het gelukt om vandaag weer open te gaan voor bezoekers. Dat heeft de dierentuin laten weten op social media.

"Inmiddels hebben we in het park de balans op kunnen maken en gelukkig valt de schade naar omstandigheden mee", staat in een verklaring. "Het voornaamste is, dat alle dieren in GaiaZOO ongedeerd zijn gebleven."

Medewerkers hebben hard hun best gedaan om het park weer begaanbaar te maken voor het publiek. Dat is gelukt, op een vlonder na. "Daarom openen we weer onze poorten en heten we jullie weer van harte welkom."

Overspoeld
Het management wil iedereen bedanken voor alle hartverwarmende berichten. "De afgelopen 24 uur zijn we ook figuurlijk overspoeld, maar dan met jullie vele reacties vol medeleven", staat in een verklaring. "Hartelijk dank voor dit hart onder de riem."

Meer GaiaZOO
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be