Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand moet achtbaan Black Mamba sluiten vanwege wateroverlast

16-07-2021, 18.19 uur | ReactiesBeeld: BochumerJunge

Achtbaan Black Mamba in Phantasialand is een tijdlang gesloten geweest vanwege wateroverlast. Door de zware regenval kwamen de tunnels van de rollercoaster deels onder water te staan. Dat is te zien op een foto die op fansite PhantaFriends.de verscheen.

Gisteren bleef de attractie om die reden dicht. In de loop van vandaag kon de achtbaan weer in gebruik genomen worden.

Delen van Duitsland gaan momenteel gebukt onder de gevolgen van hevig noodweer. Het dodental liep op tot boven de honderd. In de stad Erftstadt, op slechts enkele kilometers van Phantasialand, zijn meerdere huizen ingestort. Veel land spoelde weg.

Bereikbaar
Het Duitse pretpark lijkt de dans te ontspringen. Van veel overlast was de afgelopen dagen in ieder geval geen sprake. Nagenoeg alle attracties konden gewoon open zoals gepland. "Actuele informatie: Phantasialand is open en bereikbaar", staat pontificaal op de homepage van het park.

Meer Phantasialand
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be