Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand moet achtbaan Black Mamba sluiten vanwege wateroverlast

16-07-2021, 18.19 uurBeeld: BochumerJunge

Achtbaan Black Mamba in Phantasialand is een tijdlang gesloten geweest vanwege wateroverlast. Door de zware regenval kwamen de tunnels van de rollercoaster deels onder water te staan. Dat is te zien op een foto die op fansite PhantaFriends.de verscheen.

Gisteren bleef de attractie om die reden dicht. In de loop van vandaag kon de achtbaan weer in gebruik genomen worden.

Delen van Duitsland gaan momenteel gebukt onder de gevolgen van hevig noodweer. Het dodental liep op tot boven de honderd. In de stad Erftstadt, op slechts enkele kilometers van Phantasialand, zijn meerdere huizen ingestort. Veel land spoelde weg.

Bereikbaar
Het Duitse pretpark lijkt de dans te ontspringen. Van veel overlast was de afgelopen dagen in ieder geval geen sprake. Nagenoeg alle attracties konden gewoon open zoals gepland. "Actuele informatie: Phantasialand is open en bereikbaar", staat pontificaal op de homepage van het park.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be