Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Duitse kermisexploitant in tranen: levenswerk spoelt weg

16-07-2021, 00.34 uur

Een Duitse kermisondernemer is door het noodweer zijn belangrijkste bezittingen kwijtgeraakt. Exploitant Rainer Himmes moest toekijken hoe zijn kermiswagens wegspoelden als gevolg van overstromingen.

Dat is te zien in een video die hij op Facebook heeft gezet. Op de achtergrond is te horen hoeveel pijn en verdriet het hem doet. "Auto weg, alles weg", snikt Himmes. "Nu ben ik bankroet. We gaan niet meer reizen."

De Duitser exploiteert al jaren verschillende kermiskramen en -attracties. In Duitsland zijn tot nu toe meer dan vijftig doden gevallen door de extreme weersomstandigheden. Nog eens honderden personen worden vermist. Verschillende huizen zijn ingestort.

Meer kermis
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be