Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland kan open blijven ondanks wateroverlast

15-07-2021, 23.21 uur | Reacties

Bobbejaanland is deels ontsnapt aan het noodweer dat delen van België teistert. Hoewel ook in Lichtaart sprake was van wateroverlast, kon het Vlaamse pretpark vandaag wel open blijven voor publiek. Dat bevestigt een voorlichtster aan Looopings.

"Het weer was niet normaal", vertelt ze. "Vanmorgen waren er daarom wat opstartproblemen bij bepaalde attracties. Maar we zijn creatief." Zo kon water weggepompt worden en werden wachtrijen verlegd. "Alles heeft gedraaid, met uitzondering van de Kettingmolen."

Ook morgen gaat Bobbejaanland gewoon open zoals gepland. "Het mag nu echt zomer worden", besluit de woordvoerster.

Ondergelopen
Andere Belgische pretparken hebben minder geluk. Walibi Belgium blijft morgen gesloten vanwege het slechte weer. Delen van het park zijn ondergelopen. In Plopsa Coo is de ravage amper te overzien.Meer Bobbejaanland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be