Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
GaiaZoo

Dierenpark GaiaZOO niet open vanwege wateroverlast

15-07-2021, 14.11 uur

Het Zuid-Limburgse dierenpark GaiaZOO is ondergelopen. Daarom blijven de poorten voorlopig gesloten. De dierentuin in Kerkrade koos er woensdagmiddag al voor om per direct dicht te gaan vanwege de aanhoudende, extreme regenval. Ook vandaag zijn bezoekers niet welkom.

Directeur Rob Huppertz plaatste een video op Facebook waarin te zien is dat een wandelpad onbegaanbaar is geworden door overstromingen. "Het filmpje met beelden vanuit GaiaZOO spreekt voor zich", schrijft hij.

Bezoekers die al een ticket hadden gereserveerd, kunnen op een andere dag terugkomen. Wie de regen gisteren getrotseerd heeft, ontving een gratis kaartje om nog eens terug te komen op een dag met beter weer.

Rampzalig
Voor GaiaZOO verloopt 2021 tot nu toe rampzalig. Huppertz: "Het jaar begon met extreme sneeuwval waardoor diverse volières het begaven. Corona zorgde voor een langdurige lockdown en nu worden we geteisterd door extreme regenbuien. Laten we hopen dat 2021 niet nog meer onaangename verrassingen voor ons in petto heeft."

Meer GaiaZoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be