Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland vernoemt mocktails naar achtbanen

14-07-2021, 22.01 uurBeeld: That Walibi Girl

In Walibi Holland zijn tijdens zomerfestival Lekkergaan verschillende zomerse mocktails verkrijgbaar: cocktails zonder alcohol. Daarvoor werkt het pretpark samen met Coca-Cola. Diverse drankjes werden vernoemd naar achtbanen in het park.

Zo kunnen bezoekers kiezen voor Untamed Fanta: sinas met een limoenschijf, blauwe bessen en munt. Goliath Sprite bestaat uit Sprite met cranberrysiroop, munt, tijm en rode bessen. Een glaasje Condor Coca-Cola bevat een schijfje citroen.

Verder zijn er mocktails met als basis Fuze Tea of Chaudfontaine. Het barretje was vanavond te vinden voor de ingang van hangende achtbaan Condor, in het vernieuwde themagebied Exotic. Walibi spreekt over "keiharde mocktails". Ze kosten 2,25 euro per stuk.

Regen
De allereerste Lekkergaan-avond van het jaar viel vandaag deels in het water door de aanhoudende regen. Om die reden was het kraampje met mocktails 's avonds niet open. Lekkergaan vindt nog plaats op de woensdagen 21 en 28 juli en 4, 11 en 18 augustus.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be