Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Talkshow De Avondetappe te gast in Wildlands Adventure Zoo Emmen

15-07-2021, 10.42 uur | Reacties

Tour de France-talkshow De Avondetappe werd gisteren live uitgezonden vanuit Wildlands Adventure Zoo Emmen. Het populaire programma reist deze zomer door Nederland. Tijdens de uitzending van woensdagavond vormde het Drentse dierenpark het decor.

Presentatrice Dione de Graaff en haar gasten namen plaats aan een tafel bij Momma's Restaurant in themagebied Serenga, met de savanne op de achtergrond. Voor aanvang nam De Graaff nog een kijkje in de savannestal van Wildlands.

"We kijken terug op een geslaagde avond", laat de dierentuin weten. De drie kwartier durende uitzending is te bekijken op de website van de publieke omroep. In 2018 streek het NOS-programma nog neer in het historische Franse themapark Puy du Fou.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be