Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Johan Derksen snapt niets van Madame Tussauds-beeld André Hazes jr.: 'Geheel ten onrechte'

14-07-2021, 13.48 uur

Voetbalkenner en tv-persoonlijkheid Johan Derksen begrijpt er niets van dat André Hazes jr. zijn eigen wassenbeeld heeft gekregen in Madame Tussauds. Dat vertelde hij dinsdagavond in talkshow De Oranjezomer op SBS6. Het beeld van de veelbesproken volkszanger werd deze week onthuld.

Hazes jr. heeft zijn plekje volgens Derksen absoluut niet verdiend. "Hij heeft er één, geheel ten onrechte. Kijk, als je vreemdgaat met ieder wijf wat je kunt krijgen, krijg je dan een standbeeld bij Madame Tussauds?"

Derksen deelde ook nog een sneer uit aan weduwe en moeder Rachel Hazes. "En die hysterische moeder van 'm die is teleurgesteld - geloof ik - dat ze er geen krijgt", zei hij cynisch.

Walgelijk
Maandagavond gaf hij haar ook al een veeg uit de pan in de tv-show. "Ze lijdt aan zelfoverschatting, want ze denkt dat dat hysterische gedrag van haar met die kinderen interessant is voor de mensen. Dat is een misvatting. Het is walgelijk."

En de zingende kinderen? "De oude Hazes kan ik wel hebben, maar die familie... Die kleine kan niet zingen, maar die hangt nu ook de zanger uit. Die dochter kan ook niet zingen, maar die is ook zangeres. En zij weet van de gekkigheid niet meer wat ze moet doen om in de publiciteit te komen."

Plein
Wordt het niet eens tijd voor een Johan Derksen-beeld in Madame Tussauds? "Ik vind dat helemaal niet nodig, ik heb er geen recht op. Maar ik zou 'm ook niet willen." Een eigen standbeeld op een plein zou Derksen echter niet afslaan, liet hij weten.

Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be