Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Huh? Medewerker in Slagharen draagt personeelskleding Walibi

14-07-2021, 10.42 uur | ReactiesBeeld: Rides4Life

In Attractiepark Slagharen liep afgelopen weekend een medewerker rond met personeelskleding van de concurrent. In een vlog is te zien hoe een werknemer een polo van Walibi Holland draagt terwijl hij een kar door het pretpark duwt. Het zorgde voor verbazing bij fans, die het tafereel filmden.

Zo belandden de beelden in een video op YouTube-kanaal Rides4Life. Van een samenwerking tussen beide parken is in ieder geval geen sprake, vertelt een woordvoerster aan Looopings.

"Het betreft een leverancier die een extra levering kwam verzorgen voor één van de foodtrucks", legt de voorlichtster uit. "Normaliter vindt dit buiten openingstijden plaats, maar gezien de extra drukte gebeurde dit eenmalig overdag."

Reclame
Enkele jaren geleden maakte Walibi Holland juist reclame voor Attractiepark Slagharen. Toen verschenen er Slagharen-logo's op schermen bij Walibi's mega coaster Goliath.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be