Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix

Parc Astérix verkort openingstijden vanwege verplichte gezondheidspas

13-07-2021, 21.23 uur | Reacties

Parc Astérix blijft deze zomer minder lang open dan gepland. Eigenlijk zou het Franse pretpark, gelegen in de buurt van Parijs, in de zomermaanden toegankelijk zijn van 10.00 tot 22.00 uur. Vanwege de invoering van een gezondheidspas is besloten om de openingstijden in te korten.

Vanaf woensdag 21 juli, als de coronapas verplicht wordt, sluit het park al om 19.00 uur. Bezoekers én medewerkers hebben straks een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag nodig als ze naar binnen willen. Zo'n coronatest mag maximaal 48 uur geleden zijn afgenomen.

Voor Parc Astérix is de extra drempel een reden om de poorten drie uur eerder te sluiten dan de bedoeling was. De zomerperiode duurt tot en met vrijdag 27 augustus. Het themadiner Banquet Gaulois, dat dagelijks om 18.45 en 20.45 uur zou plaatsvinden, wordt verplaatst naar 19.00 uur.

Meer Parc Astérix
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be