Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell presenteert Rick de Kikker-donut van Dunkin'

13-07-2021, 20.48 uur | Reacties

Duinrell-mascotte Rick de Kikker heeft nu zijn eigen lekkernij. In samenwerking met het bekende Amerikaanse donutmerk Dunkin' ontwikkelde het attractiepark een speciale Duinrell-donut. Daarop staat een beeltenis van de vrolijke kikker.

De timing van de samenwerking is opvallend. Concurrent Attractiepark Slagharen opende afgelopen week trots als eerste pretpark van de Benelux een eigen Dunkin'-vestiging. Voorlopig staat er nog geen donutwinkel in Duinrell.

Daar kunnen bezoekers de kikkerdonuts vinden in bestaande horecalocaties bij de Paardenstal, de Schaapskooi en in het Tikibad. Ze kosten 3 euro per stuk.Meer Duinrell
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be