Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell presenteert Rick de Kikker-donut van Dunkin'

13-07-2021, 20.48 uur

Duinrell-mascotte Rick de Kikker heeft nu zijn eigen lekkernij. In samenwerking met het bekende Amerikaanse donutmerk Dunkin' ontwikkelde het attractiepark een speciale Duinrell-donut. Daarop staat een beeltenis van de vrolijke kikker.

De timing van de samenwerking is opvallend. Concurrent Attractiepark Slagharen opende afgelopen week trots als eerste pretpark van de Benelux een eigen Dunkin'-vestiging. Duinrell krijgt deze zomer ook een eigen Dunkin'-verkooppunt, in een container naast vliegtuigmolen Wild Wings.

Bezoekers kunnen de kikkerdonuts ook vinden in bestaande horecalocaties bij de Paardenstal, de Schaapskooi en in het Tikibad. Ze kosten 3 euro per stuk.



Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be