Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Oeps: broek Minnie Mouse zakt af in Disneyland Paris

12-07-2021, 20.16 uur

Minnie Mouse heeft vandaag een ongelukje gehad in Disneyland Paris. Tijdens het opvoeren van een dansje in Main Street Station, het treinstation bij de ingang van het Disneyland Park, zakte plotseling haar broek af.

Te zien is hoe het witte broekje naar beneden glijdt en op haar enkels terechtkomt. Als de vrolijke muis doorheeft wat er gebeurd is, schrikt ze en holt ze naar achteren voor hulp. Na een tijdje ontdekt Mickey Mouse dat zijn partner verdwenen is.

Het tafereel werd gefilmd en online gezet door Disney-fan Alexandra Ball. "Arme Minnie!", schrijft ze op Twitter. "Dit overkomt de besten."

Balkon
Mickey, Minnie en andere bekende Disney-figuren staan 's ochtends en 's avonds op het balkon van het treinstation om bezoekers welkom te heten of uit te zwaaien.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be