Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Restricties voor abonnementhouders Europa-Park worden opgeheven

12-07-2021, 16.21 uur

Europa-Park versoepelt de regels voor abonnementhouders. Voor het eerst in anderhalf jaar kunnen abonnees weer zo vaak langskomen als ze willen. Vooraf reserveren blijft verplicht, maar er geldt niet langer een limiet voor het aantal bezoekdagen per maand.

In 2020 konden leden van de Europa-Park Club in eerste instantie één gratis ticket per maand bestellen. Later werden dat er drie. Dit jaar voerde men aanvankelijk weer de limiet van één bezoek per maand in. Vanaf vandaag zijn alle dagen onbeperkt te reserveren.

Tegelijkertijd worden bestaande abonnementen verlengd met het aantal sluitingsdagen en het aantal dagen met beperkingen sinds 28 maart 2020. Als de nieuwe vervaldatum valt in de periode tussen 10 januari en 26 maart 2022, wordt de resterende looptijd automatisch verschoven naar het zomerseizoen van 2022. "Als een gebaar van goede wil", laat Europa-Park weten.

Blokkeren
De actuele einddatum van een abonnement is online te bekijken. Daar kunnen abonnees ook nieuwe bezoekdagen reserveren. "We behouden ons het recht voor om clubkaarthouders te blokkeren die herhaaldelijk reserveren maar niet aanwezig zijn", waarschuwt het park. Een nieuw abonnement aanschaffen is tot nader order nog niet mogelijk.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be