Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park presenteert nieuw themalied met videoclip: Smile

12-07-2021, 11.50 uur | Reacties

Europa-Park heeft een nieuw themalied. "Om de 46e verjaardag van Europa-Park te vieren, presenteren we jullie onze nieuwe zomerhit van 2021: Smile", laat het Duitse pretpark weten.

De bijbehorende videoclip, die sinds gisteren op YouTube staat, speelt zich af in het park. Te zien is hoe een jongen wakker wordt in Europa-Park, waarna hij samen met een meisje avonturen beleeft in de attracties.

Het nummer wordt gezongen door de groep Europa United, die vorig jaar ook al verantwoordelijk was voor themalied Feel Free. Beide nummers staan op het in 2020 uitgebrachte album A Walk in the Park.Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be