Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
World of Dinos

World of Dinos deze zomer op twee plekken tegelijk te zien in Nederland

17-07-2021, 12.01 uur

Dinosaurus-expositie World of Dinos is deze zomer weer in Nederland te vinden. In tegenstelling tot voorgaande jaren streek de dino-attractie neer op twee verschillende plekken tegelijk: Den Bosch en Den Haag.

Tot en met zondag 29 augustus is World of Dinos te bezoeken in het World Forum in Den Haag. De Brabanthallen in Den Bosch huisvesten dino's vanaf vandaag - zaterdag 17 juli - tot en met zaterdag 28 augustus. De expo is dagelijks open van 10.00 tot 18.00 uur.

Op beide plekken kosten tickets 21,50 euro voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar en 65-plussers moet 19,50 euro betaald worden. Entreebewijzen zijn alleen online en telefonisch verkrijgbaar.

Modellen
World of Dinos wordt "de grootste dino-expo van Europa" genoemd. Er staan meer dan honderd bewegende en brullende dinomodellen. In Utrecht is deze zomer een expositie te bezoeken met dinosaurussen gemaakt van Lego-steentjes: de Dino Fabriek.

Meer World of Dinos
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be