Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam voegt André Hazes jr. toe

12-07-2021, 12.11 uurBeeld: Bodine Jeske

André Hazes jr. heeft zijn intrek genomen in Madame Tussauds Amsterdam. Hij houdt voortaan zijn overleden vader gezelschap in een cafeetje in het wassenbeeldenmuseum: een kroeg met de naam De Gouden Bitterbal.

Het beeld van André Hazes sr. - met een biertje in zijn hand - werd afgelopen najaar al toegevoegd. Daar staat vanaf nu zijn zoon tegenover. Hij heeft een microfoon vast. In het café, waar bezoekers daadwerkelijk bier kunnen bestellen, zijn ook de wassen beelden van Gerard Joling en Freddy Heineken te vinden.

Volgens Madame Tussauds hebben bezoekers massaal om het nieuwe beeld gevraagd. "In 2019 stond André in de top vijf van meest aangevraagde beelden", vertelt een woordvoerster. Hazes jr. heeft twee keer moeten poseren, in Rotterdam en in Londen.

Vertragingen
"Ik vind het een eer dat ik al op zo'n jonge leeftijd tussen al deze grootheden in Madame Tussauds mag staan", reageert de door imagoproblemen geplaagde volkszanger. Eigenlijk had de onthulling al in juni 2019 moeten plaatsvinden. Door vertragingen, onder andere vanwege corona, moest dat moment meermaals uitgesteld worden.

Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be