Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo

Droomdebuut voor nieuw seizoen Het Echte Leven in de Dierentuin

18-07-2021, 09.51 uur

Het nieuwe seizoen van de tv-serie Het Echte Leven in de Dierentuin is goed van start gegaan op NPO 1. Naar de eerste aflevering van het derde seizoen, opgenomen in Diergaarde Blijdorp, keken zaterdagavond gemiddeld 885.000 mensen.

Daarmee was het - op de avondjournaals van de NOS en RTL na - het best bekeken programma van de dag. In totaal hebben 1,7 miljoen personen een deel van de tv-show gezien. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De eerste twee seizoenen van Het Echte Leven in de Dierentuin speelden zich af in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Voor een nieuwe reeks van zes afleveringen verhuisden de makers naar Blijdorp in Rotterdam.

Tapirs
In de aflevering van zaterdag - terug te kijken via NPO Start - ging het onder andere over tapirs, neushoorns en pinguïns. Net als voorheen wordt de voice-over verzorgd door acteur Jacob Derwig.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be