Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: Toverland verrast bezoekers met acteur in Merlin's Quest

11-07-2021, 08.58 uur

Toverland heeft bezoekers zaterdagavond verrast met een bijzondere toevoeging bij boottocht Merlin's Quest. Tijdens een speciale avondopenstelling voor abonnementhouders stond er plotseling een acteur in de attractie.

In het darkridegedeelte van Merlin's Quest verschijnt tovenaar Merlijn normaal gesproken in de vorm van een videoprojectie. Op die plek liet hij zich dit keer in levenden lijve zien. De zogeheten Magic Member Night duurde van 19.00 tot 23.00 uur.

Merlin's Quest ligt in themagebied Avalon. Tijdens de tocht varen bezoekers door een kasteelruïne, waar ze op zoek gaan naar de bron van het eeuwige leven. In hetzelfde gebouw bevindt zich het station van wing coaster Fenix.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be