Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Apenheul

Vip-ervaring: Apenheul laat bezoekers slapen naast de orang-oetans

13-07-2021, 20.25 uur

Apenheul introduceert deze zomer een bijzondere overnachtingsmogelijkheid voor vips. Midden in het Apeldoornse dierenpark, pal naast het eiland van de orang-oetans, is een zogeheten tiny lodge neergezet. Daar kunnen vier personen blijven slapen.

Het houten vakantiehuisje bevat een douche, een toilet, opgemaakte bedden, handdoeken en een keukentje met een gevulde koelkast. Een persoonlijke gastheer of gastvrouw verzorgt 's avonds een barbecue bij het huisje. Diegene blijft ook 's nachts in de buurt voor eventuele hulp.

"Je wordt omringd door bijzondere apengeluiden en de rust van de natuur", aldus Apenheul. Ontbijten en dineren kan op een priv├ęterras. Er staan ook loungestoelen en ligbedden. Op de plek van het vakantiehuisje was eerder een speeltuin te vinden. Die is verplaatst.

Uitverkocht
Blijven slapen - inclusief twee dagen toegang tot Apenheul - is sinds deze week mogelijk in de weekenden en tijdens de zomer- en herfstvakantie. Veel dagen zijn al uitverkocht, vertelt een woordvoerster aan Looopings. Voor het project werkt het park samen met de EuroParcs Group.

Boeken kan via de website van EuroParcs. De prijs schommelt rond de 550 euro per nacht, voor vier personen. Dat zou neerkomen op 137,50 euro per persoon. Tussen 23 juli en 28 augustus zijn er op vrijdag en zaterdag speciale avondopenstellingen in het park, van 16.00 tot 20.00 uur.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Apenheul
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be