Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark langer open onder de noemer Celebrate Life

09-07-2021, 14.18 uur | Reacties

Ouwehands Dierenpark blijft deze zomer langer open dan gebruikelijk. De dierentuin staat van 17 juli tot en met zondag 29 augustus in het teken van het thema Celebrate Life. De poorten zijn dan dagelijks geopend van 09.30 tot 19.00 uur.

"Door het verruimen van de openingstijden kan beter tegemoet gekomen worden aan de grote vraag, binnen de richtlijnen van het RIVM", laat Ouwehands weten. Men spreekt over een "feestelijk sfeer in het park".

Wie 's zomers langskomt, kan verschillende jonge dieren en het nieuwe bonoboverblijf ontdekken. Er worden cocktails en andere zomerse lekkernijen geserveerd. Voor kinderen is er de entertainmentact Doctor Dodo en de Knettergekke Knappe Koppen.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be