Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Waterspeelplaats Bobbejaanland weer toegankelijk: decors verstevigd

19-07-2021, 15.32 uur | Reacties

Bobbejaanland heeft de waterspeelplaats Naiads Waters weer opengesteld voor publiek. Ruim een maand geleden moest het speelgebied gesloten worden toen bleek dat groot decorstuk beschadigd was geraakt. In een beeld van watermonster was een grote scheur ontstaan.

Daardoor viel het gevaarte om. Het pretpark kondigde aan de decors hersteld en waar nodig aangepast zouden worden. Dat is inmiddels gebeurd, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "De beelden zijn verstevigd met stalen bewapening in beton", legt ze uit.

"Het is netjes decoratief afgewerkt." Daarvoor schakelde Bobbejaanland de gespecialiseerde firma 2 Create van Wim Tweepenninckx in. Het bedrijf was eerder verantwoordelijk voor de draak bij de nabijgelegen achtbaan Fury.

Sokkel
Uit voorzorg werd ook een metershoog standbeeld van de zogenoemde Guardian of Elements weggehaald, op het plein in het hart van themagebied Land of Legends. "Dat beeld is grondig geïnspecteerd en goed bevonden", weet de voorlichtster. "Die staat dus netjes terug op zijn sokkel."

Meer Bobbejaanland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be