Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Waterspeelplaats Bobbejaanland weer toegankelijk: decors verstevigd

19-07-2021, 15.32 uur

Bobbejaanland heeft de waterspeelplaats Naiads Waters weer opengesteld voor publiek. Ruim een maand geleden moest het speelgebied gesloten worden toen bleek dat groot decorstuk beschadigd was geraakt. In een beeld van watermonster was een grote scheur ontstaan.

Daardoor viel het gevaarte om. Het pretpark kondigde aan de decors hersteld en waar nodig aangepast zouden worden. Dat is inmiddels gebeurd, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "De beelden zijn verstevigd met stalen bewapening in beton", legt ze uit.

"Het is netjes decoratief afgewerkt." Daarvoor schakelde Bobbejaanland de gespecialiseerde firma 2 Create van Wim Tweepenninckx in. Het bedrijf was eerder verantwoordelijk voor de draak bij de nabijgelegen achtbaan Fury.

Sokkel
Uit voorzorg werd ook een metershoog standbeeld van de zogenoemde Guardian of Elements weggehaald, op het plein in het hart van themagebied Land of Legends. "Dat beeld is grondig geïnspecteerd en goed bevonden", weet de voorlichtster. "Die staat dus netjes terug op zijn sokkel."













Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be