Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zomerse ijsdrankjes in de Efteling: frozen Fristi en frozen Chocomel

20-07-2021, 17.51 uur | Reacties

Liefhebbers van Fristi of Chocomel kunnen in de Efteling nu een speciale zomerse versie bestellen. In het attractiepark worden dit seizoen ijsvarianten van de beide drankjes verkocht. Een frozen Chocomel of frozen Fristi kost 3,75 euro per glas.

Ze zijn verkrijgbaar bij een mobiel kraampje in de buurt van snoepwinkel De Soete Inval, tussen het Anton Pieckplein en het Carrouselpaleis. De dorstlessers bestaan uit ijsdrank uit een slushapparaat en kleine blikjes Fristi en Chocomel.

De Engelstalige beschrijvingen luiden "frozen chocolate milk" en "frozen yoghurt drink". "Nieuw concept, juiste doelgroep, juiste plaats", schrijft conceptmanager Frans Goenee op LinkedIn. "Complimenten aan mijn collega's voor dit lekkere product."Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be