Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Podcast: de bewogen geschiedenis én toekomst van Looopings

20-07-2021, 16.12 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

Ter gelegenheid van het elfjarig jubileum van Looopings duikt journalist, radio-dj en pretparkkenner Thomas van Groningen in de geschiedenis van de bekendste en best bezochte pretparkwebsite van de Benelux. Voor een speciale aflevering van de Looopings Podcast interviewt hij hoofdredacteur Wessel Wit.

In een gesprek van bijna 55 minuten blikken de twee terug op het ontstaan van Looopings en de roerige beginjaren. Hoe is de site ooit gestart en wat is er de in de loop van de tijd allemaal veranderd?

Van Groningen wil ook weten hoe Looopings-nieuws tot stand komt en hoe de verhoudingen met de verschillende attractieparken vandaag de dag zijn. Verder wordt vooruitgekeken naar de toekomst: wat staat er nog te gebeuren met Looopings?

Beluister deze aflevering via Spotify



De Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Podimo, YouTube, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.
Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be